Firea - Dragnea, împăcare: ”M-a sunat”. Chirieac: PSD se adună pentru bătălia politică. Cine pierde

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, normalizarea relațiilor dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea. 

Cred că orice persoană de bună credință înțelege că putem discuta orice subiect care ține de interesul cetățenilor și să normalizăm orice relația care, la un moment dat, a căpătat anumite accente polemice, chiar tensionate. Aș vorbi despre o normalizare a relațiilor, nu despre o întețire sau împăcări. (...) Au fost câțiva oameni politici care au vrut să-mi transmită mesaje de însănătoșire grabnică, chiar unii mi-au transmis flori la spital: dl Călin Popescu Tăriceanu și-i mulțumesc, dl Dragnea, doamna Viorica Dăncilă, dl Victor Ponta și alți colegi sau foști colegi din politică, le-am mulțumit tuturor, sunt convinsă că au fost sinceri. 

”Liviu Dragnea m-a sunat”

În ceea ce privește problemele Capitalei, nu vă ascund că le-am transmis președintelui țării, președintelui Senatului, Camerei Deputaților, doamnei prim-ministru și miniștrilor de resort adrese prin care am atras atenția asupra pericolului nefuzionării RADET-ului cu Elcen. (...) Nu vă ascund faptul că dl Dragnea m-a sunat în prima zi în care am revenit din spital mi-a spus că a primit acele adrese și că dorește să rezolve parte din problemele pe care primăria Capitalei le are în această perioadă. Am înțeles că dorește să normalizeze relația dintre primarul PSD și primarul general, fost om cu funcții în PSD, acum simplu membru de partid, ceea ce cred că este de bun augur pentru cetățeni” a spus Gabriela Firea, la Antena 3, despre împăcarea cu președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Cine pierde din împăcarea Dragnea - Firea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat împăcarea dintre liderul PSD și primarul general, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”: ”Doamna Firea e un lider politic marcant, țin minte imaginea când a încercat puciul împotriva lui Liviu Dragnea, în care a ieșit dânsa cu trei dinozauri comuniști în spate și doamna Firea le dădea cuvântul. Splendid. După care, Liviu Dragnea - că eu înțeleg și furia statului subteran - nu a pierdut nicio bătălie politică. A reușit să învingă și-n acel puci. Probabil că doamna Firea a fost cel mai aproape să-l învingă pe Liviu Dragnea. Cred că cel care ar pierde din această normalizare ar fi partidul lui Victor Ponta, ProRomânia, fiindcă mulți dintre puciștii de atunci s-au îndreptat către ProRomânia. (...) PSD se adună pentru bătălia politică, perspectivele de atac al statului subteran asupra liderului PSD nu sunt binevenite, sunt resimțite profund de partid. Să-i dai sentință liderului de partid în campanie electorală e în profundă neregulă, când amesteci justiția în viața politică e mai toxic decât când se amestecă politicul în justiție, fiindcă, la apăsarea pe buton, poți elimina orice lider politic incomod, orice ziarist incomod, orice om de afaceri care stă în calea unui proiect unor prieteni de afaceri de-ai tăi.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel