Firea - Dragnea, declarații. Dăncilă, prima reacție

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Premierul României, Viorica Dăncilă, susține că are o cooperare bună cu Gabriela Firea, primarul general.

„Eu am cooperat foarte bine cu doamna Firea, am avut o deschidere totală, am căutat să rezolv cât mai multe”, a spus premierul României, vineri, 7 septembrie. „Dacă sunt probleme, voi discuta cu primarul Capitalei și am să văd cum pot să sprijin, bineînțeles cu problemele care sunt legale, cele care pot eu, ca și Guvern, să aducem rezolvarea”, a adăugat Dăncilă.

„În cei 23 de ani de când sunt în partid, am considerat că lucrurile trebuie spuse în interiorul partidului. Cred că acest lucru nu este bun pentru PSD. (...) Aceste lucruri trebuie discutate în interior", a spus Viorica Dăncilă.

Declarație despre rectificarea bugetară

De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, tot vineri, că nu ar putea spune că este un război între preşedintele Klaus Iohannis şi Guvern, precizând că Executivul a trebuit să adopte rectificarea bugetară. „Nu aş putea spune că este un război între preşedinte şi Guvern. Noi a trebuit să adoptăm rectificarea bugetară, era un lucru de la sine înţeles, pentru că nu puteau oamenii să aştepte să mai treacă timpul şi ştim foarte bine că avem o serie de priorităţi şi toate acestea presupun şi o dublare a proiecţiei financiare”, a declarat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel