Firea, despre o candidatură la prezidențiale: Doar Dumnezeu știe...

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu a dorit să precizeze dacă va candida la președinție în 2019, adăugând că a fost mereu un om corect, cinstit, care nu a avut planuri ascunse.

"Doar Dumnezeu știe ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziții și să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a știut ce ni se va întâmpla nouă în această viață și, cu siguranță, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am știut, dvs. nu ați știut, bucureștenii nu au știut. Nu avem noi de unde să știm atât de multe lucruri și în orice caz nu despre viitor", a declarat duminică Gabriela Firea la Antena 3, întrebată dacă este interesată să candideze la prezidențialele din 2019.

Citește și: Firea, posibil prezidențiabil PSD în 2019. Ce spune Dragnea

Ea a adăugat că este un om corect, cinstit.

"În ceea ce mă privește, așa cum am dovedit, și ca secretar de stat în guvernul Isărescu, și mai ales ca jurnalist, am fost întotdeauna un om corect, un om cinstit, un om care nu am avut planuri ascunse și o agendă personală alta decât cea publică", a susținut edilul șef al Capitalei, citează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel