Firea, despre Dragnea: Ni se cere să spunem asta!

Firea
Firea

Gabriela Firea a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Dragnea.

”Dragnea afirma public că mă sprijină, dar realitatea era alta. Se transmitea că există tot sprijinul pentru proiectele mele, dar nu a fost așa. I-am spus că nu voi candida la președinția României”, a zis Gabriela Firea.

”Peste noapte, am fost contactată și de statul paralel, și de USR, și de Iohannis... așa, peste noapte... tot aud această chestiune. Se dorea ca primarul general să fie o figură ștearsă”, a mai zis Primarul General.

”Ni se repetă să nu spunem nimic din ce l-ar deranja pe Liviu Dragnea. Suntem îndemnați la tăcere în PSD de dragul solidarității. PSD stă prost la nivel de exprimare publică. Partidul nu este acum într-o formă bună. (...) Nu poate o singură persoană să imprime mersul întregului partid”, a mai spus Firea la TVR 1 în emisiunea lui Ionuț Cristache.

”Nu sunt un om îmbătat de putere. (...) Am crezut că proiectele primăriei sunt blocate de oamenii din ministere, realitatea era alta. Am aflat ulterior că Liviu Dragnea îmi bloca proiectele”, a adăugat Primarul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel