Firea, declarație după cutremur: Să achiziționăm 50 de senzori seismici

Vlad Manolache / 30 oct 2018 / 11:43 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat, marți, că ultima rectificare bugetară propusă ar putea conduce la cumpărare a 50 de senzori seismici de ultimă generație.

Primarul general a explicat în ce constă rectificarea bugetară supusă la vot astăzi, în Consiliul General am Municipiului București. Gabriela Firea a declarat că se dorește achiziționarea a 50 de senzori seismici performanți.

"Nu se taie de la consolidări pentru a se da bani la alte capitole. Este vorba despre o redistribuire în cadrul creditelor din interiorul execuției bugetare între instituțiile date. S-a spus că se taie bani de la consolidări la trei zile după cutremur. Este vorba despre o sumă care nu poate să fie cheltuită până la sfârșitul anului pentru că proprietarii nu ne dau acceptul ca angajații noștri de la compania de consolidări să realizeze consolidarea. Și tunci avem varianta să ținem acești bani blocați pentru că nu putem să intrăm și să realizăm această consolidare, mai avem patru proprietari care nu și-au dat acordul, sau să achiziționăm 50 de senzori seismici, cei mai performanți la acest moment. Am primit deja aprobarea din partea Institului Național de Fizică a Pământului", a declarat Gabriela Firea. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24