Firea de abia așteaptă rezultatele anchetei privind alegerile din 2009

Andreea Marinas / 21 apr 2017 / 23:04 Salveaza PDF Comentarii
Alegeri
Descriere foto: Alegeri
Gabriela Firea a declarat despre ancheta parlamentară privind alegerile din 2009 că se vor afla lucruri interesante.
 
 
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, consideră că ancheta parlamentară privind alegerile din 2009 va conduce la rezultate „foarte interesante”. 

„După cât de deranjaţi au fost unii în legătură cu această anchetă, cred că rezultatele vor fi interesante, foarte interesante. S-au văzut reacţiile, dacă nu aveau absolut nimic de ascuns sau de ţinut sub tăcere, sub umbră, probabil că aveau reacţii mai relaxate. Nu i-am văzut deloc relaxaţi pe unii dintre cei vizaţi şi, din această perspectivă, cred că se vor afla lucruri interesante şi, până la urmă, oricum vom fi mai informaţi şi mai precauţi”, a susţinut vineri seară, la Antena 3, Gabriela Firea. 

[citeste si]

Potrivit Agerpres, ea adăugat că această anchetă comportă un anumit „risc, o aşteptare, deranjează anumite personalităţi, anumite interese, dar e mai bine să fie gălăgie de acest tip pentru a se afla adevărul, decât o linişte suspectă”. 

„Avem de ales între a intra în gura celor care se simt cu musca pe căciulă sau a nu face nimic, a sta cuminţei în Parlament, să stăm liniştiţi, să nu înfiinţăm nicio comisie de anchetă, de analiză, să preluăm de la Guvern nişte proiecte de lege, să le discutăm în linişte şi, între timp, cei importanţi să-şi facă treaba”, a afirmat Firea. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27