Firea, către Prelipceanu: Ce doriți să demonstrați?/ Telespectatorii noștri râd

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata jurnalistului Cosmin Prelipceanu, în această seară, la Digi24. 

Gabriela Firea l-a întrebat, pe Cosmin Prelipceanu, ce dorește să demonstreze prin întrebarea lui, explicându-i că mijloacele de transport din București sunt vechi de 45 de ani și am fi avut mijloace de transport noi dacă licitațiile n-ar fi fost îngreunate. 

”Sunt sigură că mulți dintre telespectatorii noștri de la Cluj, Timișoara, Oradea râd când aud una ca asta” a spus Cosmin Prelipceanu. Gabriela Firea i-a amintit că ”săptămâna trecută a fost un accident mult mai grav decât cel din București la Cluj. Acum câteva zile, unul la Oradea, altul la Timișoara. Peste tot se întâmplă accidente, nu doar în București, ah, că cele din București sunt mult mai bine mediatizare este cu totul altceva. Să știți că nu sunt primar de 45 de ani, tramvaiele au 45 de ani, eu sunt primar de 4 ani, deci nu aveam cum să fac totul cu doi ani de zile contestație după contestație”.

”Poluare, doamna primar” a întrerupt-o Cosmin Prelipceanu. ”Tot eu am adus-o, v-ați dat seama. Odată cu mine s-a inventat și poluarea în București” a replicat-fulger Gabriela Firea, adăugând că ”amenda pe care o vom lua, dacă o vom lua de la CE, este pentru perioada 2007 - 2014, când eu aveam cu totul și cu totul alte activități decât cea de primar general”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel