Firea, candidatură independentă la Primărie

Firea
Firea

Gabriela Firea declarat că nu exclude o candidatură independentă la PMB.

Gabriela Firea a susținut, luni, într-o emisiune la Digi Tv, că i-ar plăcea să fie susținută de partid la următoarele alegeri, însă nu exclude nici o candidatură ca independent la Primăria Generală a Capitalei.

”Dacă am primis bucureștenilor o viață un pic mai bună, măcar, dacă evoluția în trafic promisă împreună cu Dragnea nu o reușim, eu sper să o reușim, sper să nu fie considerată o naivitate, pur și simplu vreau să duc la bun sfârși toate proiectele Capitalei. Aceasta să fie cartea noastră de vizită. După o guvernare PSD în București: șapte primari plus Consiliul General în urma noastră să rămână ceva. Eu vă garantez că vor rămâne multe lucruri în urma noastră. Bine ar fi să avem și o mai bună colaborare cu Guvernul ca să putem simți tot acest sprijin.

”Dacă aș pierde funcțiile politice, normal că aș avea un regret, dar pot să trăiesc trăiesc liniștită fără ele. Normal că ele mă onorează. Funcția de vicepreședinte național reprezintă votul colegilor mei la Congres. Dacă voi candida pentru un al doilea mandat fără sprijinul Partidului Social Democrat, va fi o decizie pe care o voi lua în acel moment și este posibil, în cazul în care din discuția cu bucureștenii voi considera că am suport nu exclud o candidatură independentă. Dar eu zic: de ce să mergem până într-acolo?” a mai declarat Gabriela Firea despe candidatura sa.

Știre în curs de actualizare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel