Firea, buget tăiat. Chirieac: Demers anti-Dragnea. Meciul e tranșat!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Bogdan Chirieac a declarat că meciul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea a fost tranșat. Cât despre tăierea bugetului Primăriei Generale, analistul susține că nu este o decizie rea în contextul în care nu s-a făcut nici măcar un pasaj sau o străpungere în ultimii trei ani. 

Gabriela Firea nu va mai primi bugetul pe care să îl împartă către sectoare, respectiv 80 de milioane de euro. Acum primăriile de sector vor primi bani direct de la buget. Edilul Capitalei și-a exprimat public nemulțumirea cu privire la decizia Guvernului. 

Citește și: PSD. Aurelian Bădulescu, fără sprijin politic. Dă vina pe Codrin Ștefănescu

"Eu îl văd ca pe un demers strict politic"

Bogdan Chirieac consideră că această tăiere de buget nu este o măsură rea, atât timp cât alții ar fi capabili să facă pasaje care să decongestioneze traficul în București, ținând cont că Gabriela Firea nu a făcut nimic în acest sens.  

"Eu zic că nu are cum să fie o mișcare rea, fiindcă îmi aduc aminte că Sectorul 5 a primit zero atunci când s-au împărțit bugetele anul trecut, era o chestiune de genul ăsta. Dar să știți că abia m-am oprit din plâns pentru că am auzit-o pe doamna Firea că o să aibă Bucureștiul mai puțin 70-80 de milioane de euro, adică două-trei pasaje din astea supraterane care ar trebui să rezolve problema traficului în București. Doamna Firea în curând face trei ani de când e primar al Capitalei, o prezență extrem de plăcută, fără îndoială, singura problemă este că nu am văzut un pasaj în ăștia trei ani. Adică unul singur dacă era l-aș fi salutat, l-am fi pupat toți bucureștenii că înseamna că poate face pui. Nu s-a întâmplat nimic în toată zona asta. Știți foarte bine că Bucureștiul este o imensă parcare, deci dacă ații pot investi mai repede și mai bine, să investească pentru că situația e critică la București. Mai departe, eu îl văd ca pe un demers strict politic acesta anti-Dragnea, mai puțin pentru cetățeni, fiindcă pentru cetățeni nu am văzut nici străpungeri, nici tunel, nici pasaj, nici nimic, ce Dumnezeu. În afară de autobuzele alea frumoase turcești și mai ales foarte fiabile, nu am văzut nimic", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Citește și: Brexit fără acord: "Pur şi simplu, în impas"

 "Doamna Firea are un potențial important"

Întrebat de jurnalista Cătălina Porumbel unde va ajunge meciul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea, analistul a declarat că totul este tranșat. 

"Este tranșat, este evident cine a câștigat meciul acesta, deși în opinia mea doamna Firea are un potențial important în continuare, dar cel puțin, prima bătălie este câștigată de Liviu Dragnea. Cel puțin până la prezidențiale, lucrurile sunt tranșate, nu știu ce va fi după. Dar în momentul ăsta nu mai e cazul", a conchis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel