Firea-Bădulescu, conflict: Cineva are înregistrări cu noi. Este grav ce mi-a spus!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a făcut referire luni la înregistrările audio cu viceprimarul Aurelian Bădulescu apărute în spaţiul public, precizând că mai grav decât cuvintele acestuia, "de la periferia vocabularului", este faptul că el a fost înregistrat, inclusiv în timpul discuţiei cu un reprezentant al MAI, şi că a fost realizat un colaj din trei convorbiri diferite.

"Mai grav decât cuvintele de la periferia vocabularului ale domnului Bădulescu, la adresa mea sau a altora - compilate, să pară foarte grav - este faptul că se face poliţie politică. Eu aşa consider. Când am spus eu că sunt filată şi înregistrată, mulţi au râs şi au spus că Gabi Firea se dă victimă. Uite că s-a dovedit că aveam dreptate. Dar atunci nu am putut să probez, în acel moment. Dar Dumnezeu nu doarme şi iată că ei singuri s-au devoalat şi au dat publicităţii o aşa-zisă înregistrare formată din trei, de fapt, colaje puse cap la cap, să pară foarte grav. Repet, mai grav decât cuvintele domnului Bădulescu sunt faptele în sine, că cineva are la dispoziţie astfel de înregistrări cu noi toţi, poate şi cu dumneavoastră, şi la momentul potrivit le furnizează presei", a declarat ea în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB

Firea a subliniat că ministrul de Interne, Carmen Dan, nu face nimic "fără să se consulte" cu liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Vezi și: Firea: Nu este legal şi moral. PSD să ia o decizie!

"Mai fac un singur comentariu. Doamna ministru de Interne nu face nimic fără să se consulte cu domnul Dragnea şi ştiu, că am fost acolo. Atât am vrut să spun. Şi e important ceea ce am afirmat, că una dintre discuţii - în afară de înregistrarea acasă, în centrul de comandă - era o convorbire telefonică cu un reprezentant al MAI. Cum a ajuns acea frântură de dialog în presă? Cineva a făcut o înregistrare. Şi nu domnul Bădulescu. E lesne de înţeles. Grav, foarte grav. Dar să sperăm că se va pune capăt la un moment dat şi acestui regim. Democrat, nu? Se vede... E democraţie debordantă", a precizat ea.

"Mi-a spus că regretă"

Edilul general a menţionat că viceprimarul i-a spus că regretă cele întâmplate, dar a reiterat că grav nu este conţinutul discuţiilor, ci faptul că acestea au fost înregistrate şi compilate în vederea furnizării presei.

"Mi-a spus că regretă cele întâmplate, dar dincolo de cuvintele neplăcute - să spunem - ceea ce mi-a spus domnia sa este mai grav, pentru că mi-a relatat faptul că nu a existat o convorbire cap coadă, aşa cum a fost ea prezentată în presă, ci că este un colaj din trei discuţii diferite, la date şi ore diferite: una de acasă de la el, una din centrul de comandă de lângă Guvern şi una, într-adevăr, la telefon. Deci, practic, este o compilaţie între trei discuţii: una acasă, una în centrul de comandă şi una la telefon. Asta înseamnă, pe cale de consecinţă, că cineva sau mai multe persoane s-au îngrijit ca noi, cei de la Primărie, să fim ascultaţi şi acasă, şi la serviciu, şi unde activăm, şi la telefon şi la momentul potrivit să se furnizeze presei colaje, însăilări, puzzle-uri din aceste discuţii neoficiale şi date publicităţii. Mai grav este că una dintre acele discuţii, un fragment, domnul Bădulescu l-a purtat cu un reprezentant al MAI, cu care avea legătură pentru că, în vederea organizării mitingului din 10 august, Primăria colabora cu instituţiile care au atribuţii în domeniu, deci şi cu reprezentanţii Ministerului de Interne", a mai precizat ea.

Vezi și: Mucenici moldovenești, 9 martie. Cea mai simplă rețetă. Copiii îi adoră!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel