Firea amenință cu demisia. Liviu Dragnea, RĂSPUNS

Liviu Dragnea i-a răspuns Gabrielei Firea după ce primarul general a spus că este dispusă să își dea demisiile din toate funcțiile deținute în partid, dacă nu se rezolvă problemele Bucureștiului. 

"Am vorbit cu doamna Gabriela Firea. Am văzut ce a declarat. Mi-a trimis și mesaje despre ce a spus presei. I s-au pus bețe în roate, nu i se mai pun.  Urmează schimbările la secretarii de stat. Ceea ce a spus doamna Firea este adevărat. Au fost discuții și cu primarii de sectoare și cu Viorica Dăncilă. S-a făcut un plan pentru colaborarea cu Primăria Generală, care va începe să se implementeze foarte curând. Sunt angajamente pe care ni le-am luat și eu și Gabriela Firea în campania electorală. Bucureștiul este cea mai mare localitate din România, unde vin toți românii. Dincolo de asta, cea mai mare aglomerare urbană are nevoie de un mai bun nivel administrativ," a declarat Liviu Dragnea.

Iată ce a declarat Gabriela Firea: 

”Dacă într-un timp rezonabil, problemele grave ale Capitalei care puteau să se rezolve deja de un an și jumătate nu-și vor regăsi o rezolvare, eu îmi dau demisia din toate funcțiile politice. Am stabilit un calendat cu doamna premier Viorica Dăncilă pentru toate problemele sensibile, ” a spus  Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel