Firea: Am venit la muncă cu perfuzii!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a vorbit despre perioada grea peste care a trecut după intervenția medicală. 

Primarul Capitalei a precizat că a fost în concediu medical, a avut o periodă grea, dar este la serviciu de la 7 ianuarie, fiind la muncă chiar și cu perfuzii.

Ea a mai declarat că se află încă sub tratament, dar se simte mai bine.

„Mă simt mai bine. Sunt în continuare sub tratament și respect cu strictețe un regim alimentar. A fost un eveniment mai neplăcut. A fost o cumpănă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor pentru că am ieșit cu fruntea sus. Sper să nu se mai repete. Nu a fost foarte simplu pentru mine.

Deși am spus că nu mă mai miră nimic, am citit că un domn consilier general a declarat că mi-am delegat atribuțiile pe o perioadă de un an unei doamne consilier de la primărie. În primul rând nu cunoaște legea. Aș putea să îmi deleg atribuțiile pe o perioadă determinată, firește, către un viceprimar și către administratorul public al primăriei. Nu către un consilier personal. Dar nu a fost cazul. Am avut concediu medical, l-am epuizat, sunt la serviciu de pe 7 ianuarie în fiecare zi. Am fost la serviciu și pe 3 ianuarie, chiar și cu perfuzii și branulă”, a declarat Gabriela Firea care a acuzat o campanie de denigrare la adresa ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel