Firea: Am devenit controversată. Nu primesc lecţii de la o firmă care face așa ceva

Anca Murgoci / 26 iul 2016 / 11:22 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea a reacţionat la adresa celor nemulţumiţi că a interzis manifestările sportive pe bulevardul Kiseleff, afirmând că nu primeşte lecţii de la o firmă care 'se încăpăţânează să ţină cinci persoane' pe acest bulevard 'blocând sute de mii de oameni'.

'Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soţ, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea - campion. Aşa că cred nu trebuie să primesc lecţii de la o firmă privată care se încăpăţânează să ţină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activităţi sportive', a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului ''Sportul - disciplină cheie pentru dezvoltarea personală''.

Ea a susţinut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spaţiu, ci să găsească soluţii.

'Am devenit o persoană 'controversată' în Bucureşti din punct de vedere al susţinerii activităţii sportive pe bulevardul Kiseleff. (...) Când militezi pentru o activitate sportivă, găseşti soluţii pentru a desfăşura acea activitate şi nu te prevalezi doar de un spaţiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activităţii sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă', a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că face aceste declaraţii pentru că are 'un of' şi 'au durut-o' acuzaţiile că nu ar susţine sportul, întrucât, a adăugat ea, l-a îndrăgit dintotdeauna şi a crescut într-o familie de sportivi. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28