Firea, acuzaţii. Ştefănescu, replică pentru primarul general

Mihai Ciobanu / 19 oct 2018 / 20:15 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Descriere foto: Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor aduse de către Gabriela Firea privitoare la blocarea unor proiecte şi a unor presupuse jocuri de culise făcute de către acesta pentru a bloca proiectele primarului Capitalei. 

Codrin Ştefănescu a răspuns, punctual,  vineri seara, la emisiunea lui Victor Cituacu de la România TV, acuzaţiilor aduse, vineri, de către Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

"Haideţi să o luăm punctual. Doamna Gabriela Firea a ajuns primar general cu acordul şi cu aportul multor colegi care au făcut campanie electorală şi au luptat pentru ea. Doamna Firea ne-a garantat, la începutul mandatului, că va respecta întru totul cerinţele bucureştenilor, priorităţile lor şi că se va consulta la aceste proiecte, în mod regulat, cu conducerea partidului. Ceea ce nu a făcut. 

Se întâmplă asta de doi ani, iar lucrurile sunt cunoscute. Sunt colegi care i-au cerut să ne informeze şi pe noi cu privire la proiectele de la Capitală pentru că am insistat să ştim şi noi la partid cam ce vrea să facă ea la primărie şi ultimele dăţi am fost informaţi că lucrurile au luat-o cam razna. [...]

Am de dat răspunsuri atât doamnei Firea, cât şi bucureştenilor, pentru că domnia sa a fost votată sub sigla partidului. [...] Doamna Firea a spus că avem un conflict. Nu aveam, dar poate de acum avem şi îl transferăm în spaţiul public. [...] Dacă domna Firea încearcă să-mi pună pumnul în gură pentru că sunt membri PSD care vin la sediul partidului, greşeşte", afirmă Codrin Ştefănescu.

"Sunt foarte multe lucruri pe care mi le-au reclamat consilierii municipali, să spunem lucrurilor pe nume. Sunt acţiuni benefice pentru Bucureşti dar şi acţiuni care nu ar trebui să se facă", a mai declarat Codrin Ştefănescu, referitor la proiectele şi iniţiativele Gabrielei Firea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26