Firea, acuzații la adresa fondatoarelor ”Dăruiește Viață”: Campanie politică pentru un candidat la locale

Gabriela Firea, noi declarații în scandalul cu asociația ”Dăruiește Viață”. 

Fondatoarele ”Dăruiește Viață” au afirmat, la Digi24, că nu au avut nicio problemă până când primarul general a distribuit postarea Danei Budeanu pe Facebook, pentru că au precizat că nu au avut nevoie de nimic de la Primăria Capitalei. 

Gabriela Firea consideră că mesajul celor două fondatoare ale asociației, care fac lucruri minunate din punct de vedere caritabil, este dublat de un mesaj politic, pe de o parte pentru a-l sprijini pe Dan Barna, care s-a prăbușit în sondaje, și, pe de altă parte, ar avea ca scop întărirea unui alt candidat pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale de anul viitor. 

Legătură cu prăbușirea lui Barna 

”Are legătură cu prăbușirea în sondaje a domnului Barna, nu mai e acel om curat de tip nou și era nevoie de o lebădă neagră, nu au reușit s-o aducă mai devreme, s-au uitat în stânga și-n dreapta, au văzut care este omul politic de la PSD - după Viorica Dăncilă - cu cea mai înaltă funcție administrativă și s-au năpustit asupra mea. Din fericire pentru mine, nu le-a ieșit lebăda neagră, nici măcar ciufulită, ceea ce stabiliseră ca strategie se baza pe fapte neadevărate.” a afirmat Gabriela Firea, la Antena 3. 

Primarul Capitalei a precizat că de doi ani nu a făcut nicio afirmație despre spitalul oncologic pe care-l construiește ”Dăruiește Viață”: ”De aceea a fost și surpriza mea totală când doamnele în speță au negat în totalitate implicarea Primăriei Capitalei”. 

Campanie pentru un candidat la locale

Gabriela Firea acuză că ”încearcă o politizare a acestui proiect caritabil”. 

”Alături de promovarea proiectului care este de lăudat, doamnele fac campanie politică pentru un candidat pentru alegerile locale de la anul, pentru Primăria Capitalei. Mesajele caritabile le suprapun cu mesajele politice.” a susținut Firea. 

Totodată, primarul Capitalei a afirmat că a șters distribuirea mesajului despre spitalul pe care-l construiește respectiva asociație, încă de vineri dimineață, dar și că-i pare rău că a distribuit respectivul mesaj, pentru că s-a ajuns în această situație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel