Firea, ACIDĂ după reacția GCS: Virusul e mai cu... talent la teatru. La PĂCĂNELE, trece neobservat

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a reacționat ferm după mesajul transmis de Grupul de Comunicare Strategică în urma anunțului său, că vor fi redeschise teatrele din București. 

”Din 15 iunie, teatrele și instituțiile de spectacole administrate de Primăria Capitalei se redeschid pentru public. Cultura este esențială pentru viața unui oraș, așa că am decis, împreună cu managerii teatrelor din București, reluarea treptată a spectacolelor cu public, acest anunț fiind așteptat de sute de artiști și mii de bucureșteni.” a scris Gabriela Firea, pe Facebook. 

Grupul de Comunicare Strategică a transmis: ”Menționăm faptul că, potrivit normativelor în vigoare, spectacolele se pot desfășura doar în aer liber, cu participarea a maximum 500 de persoane, cu respectarea regulilor de distanță și de protecție sanitară. Deocamdată, sunt interzise spectacolele desfășurate în spații închise! În aceste condiții, descurajăm astfel de inițiative care riscă să pună în pericol viața și sănătatea comunităților locale, fiind pasibile de sancțiuni contravenționale sau penale.  Facem apel la responsabilitatea managerilor teatrelor din București să nu transpună în fapt o astfel de decizie a primarului general al municipiului București.  Menționăm faptul că primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla prefectul municipiului București va acționa pentru suspendarea unei astfel de hotărâri.” 

În replică la această reacție a GCS, primarul Capitalei, Gabriela Firea a reacționat:

”Guvern: se deschid sălile de joc, piscinele, sălile de fitness (fără duș), creșele și grădinițele private, mai întâi, se permit nunți/botezuri cu 50 persoane.

Primăria Capitalei: se redeschid teatrele, cu număr redus de spectatori, măști, distanță fizică, dezinfectanți, termometre. Cică nu e bine! Într-adevăr, între o sală de teatru și una de păcănele e o diferența! Parcă și virusul e mai cu... talent! La teatru! La păcănele trece neobservat, drăguțul de el!! Să ne ducem după `fentă`”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel