Firea, vizită pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei: Artificii pentru un foc de paie

Foto: Facebook / Gabriela Firea
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a vizitat șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei unde s-a arătat indignată de modul în care se desfășoară lucrările. 

”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.
Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

Artificii pentru un foc de paie

Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune. Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni. #OameniiPePrimulLoc #MinciuniLiberale

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 27 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel