Singapore. Elina Svitolina-Sloane Stephens, rezultat finala Turneul Campioanelor 2018

Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore s-a încheiat duminică 28 octombrie când a avut loc finala.

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina a câştigat ediţia din acest an a Turneul Campioanelor, dotat cu premii totale în valoare de 7 milioane dolari, în finala căruia a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2, pe americanca Sloane Stephens, duminică la Singapore.

Svitolina, favorita numărul 6 a competiţiei, s-a impus după 2 ore şi 23 minute de joc în duelul cu Stephens (nr.5), cucerind trofeul la cea de-a doua sa participare la competiţia de final de sezon din circuitul feminin. Acesta este cel mai important succes din cariera ucrainencei, care vine după o săptămână perfectă la Singapore, unde a reuşit să-şi învingă toate adversarele.

Trei titluri WTA

În vârstă de 24 ani, Elina Svitolina a cucerit trei titluri WTA pe parcursul acestui sezon, la Brisbane, Dubai şi Roma. La Singapore, ea a câştigat toate cele trei partide din grupa sa, cu Petra Kvitova, Karolina Pliskova (ambele din Cehia) şi Caroline Wozniacki (Danemarca), înainte de a se impune în semifinale în faţa olandezei Kiki Bertens, cea care a înlocuit-o la Turneul Campioanelor pe românca Simona Halep, numărul unu mondial, nevoită să declare forfait din cauza problemelor la spate.

Câştigătoarea competiţiei de la Singapore a fost recompensată cu un cec în valoare de 1.750.000 dolari şi 750 puncte WTA, în timp ce finalista a primit un cec de 590.000 de dolari şi 330 de puncte WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel