Finala Cupei Spaniei, amânată din sezonul 2019-2020, se va disputa cu spectatori

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Finala Cupei Spaniei din sezonul 2019-2020, dintre Real Sociedad şi Athletic Bilbao, amânată pentru luna viitoare, se va disputa la Sevilla în data de 3 aprilie în prezenţa spectatorilor, conform postului de radio Cadena Ser, citat de Reuters.

Conform sursei citate, stadionul La Cartuja din Sevilla, cu o capacitate de 60.000 locuri, va permite o rată de ocupare între 20 şi 25% din capacitate la finala din 3 aprilie. Tot în luna aprilie, în data de 17, are loc finala Cupei Spaniei din sezonul 2020-2021, între FC Barcelona şi Athletic Bilbao.

Federaţia spaniolă de fotbal nu a comentat ştirea, dar a confirmat în ziua de joi desfăşurarea unei reuniuni cu Athletic şi Real Sociedad pentru a face aranjamentele la finală, iar accesul fanilor se va afla printre subiecte.

Din martie 2020, accesul spectatorilor pe stadioanele spaniole a fost interzis din cauza pandemiei de coronavirus, care a determinat şi amânarea finalei din sezonul trecut al Cupei Spaniei. Cele două echipe basce se înfruntă în premieră în finala Cupei Spaniei, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel