FINALĂ CINCINNATI. HALEP, înainte de meciul cu Muguruza: De ce a trebuit să-mi amintești asta?

Foto Facebook / Simona Halep
Foto Facebook / Simona Halep

În această seară, de la ora 21:00, se joacă finala de Cincinnati dintre Simona Halep și Garbine Muguruza. Dacă va câștiga turneul, românca va fi locul 1 mondial. 

Simona Halep a pierdut de două ori pe hard în fața ibericei. ”De ce a trebuit să îmi aminteşti că m-a învins de două ori pe hard? Poate acum va fi rândul meu, nu se ştie niciodată”, a spus Halep pentru Digi Sport

”Vom vedea dacă va fi noroc sau va fi experienţă din nou. Îmi doresc să ajung acolo, însă nu trebuie să fiu disperată după acest lucru pentru că, dacă voi merita, voi fi acolo. Vom vedea. Am mai multă experienţă, nu mă mai gândesc aşa de mult, bineînţeles că e aceeaşi emoţie, fiind acolo aproape, dar sunt sigură că, dacă o să merit, o să fiu într-o zi acolo”, a mai declarat Simona Halep. 

[citeste si]

Româna s-a antrenat în ultima perioadă cu Muguruza. O consideră chiar favorită în această seară. Simona Halep mărturisește că ”Nu este uşor pentru că tot timpul pune presiune, dar este bine că m-am antrenat contra ei, am simţit un pic nivelul ei de joc, însă una e la antrenament şi alta e la joc. Vom vedea, va fi cu siguranţă un meci foarte greu, însă nu am nimic de pierdut, ea este favorită din punctul meu de vedere, câştigând Wimbledon şi având încrederea sus, dar şi eu mă simt destul de stăpână pe mine şi sper doar să fie un meci frumos”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel