Finală Bravo, ai stil! All Stars. Răzvan Ciobanu, adevărul șocant despre Alina

Bianca Ştefan / 16 iun 2018 / 22:09 Salveaza PDF Comentarii
Răzvan Ciobanu și Alina, Bravo ai stil
Descriere foto: Răzvan Ciobanu și Alina, Bravo ai stil

Finală Bravo, ai stil! All Stars. Răzvan Ciobanu, fostul jurat Bravo, ai stil, a spus tot adevărul despre Alina, una dintre cele 4 finaliste ale competiției. 

"Astăzi este finala #bravoaistilallstars și eu aș vrea să vorbesc doar despre ea @alinaroxanaionescu! Am rămas prieteni, după terminarea primului sezon, deci am putea zice că în curând vom împlini 2 ani de prietenie. Strânsă, vulcanică, cu năbădăi.

Sincer, nici eu nu mă asteptam ca acest sezon să scoată la iveală cel mai mare și mai urâțel monstru din ea. Am fost “acuzat” că i-aș face styling sau că îi împrumut haine făcute de mine, etc...recunosc însă că am avut aceste discuții și am decis că nu trebuie să ne complicăm viața cu o astfel de situație! Este la fel de adevărat și că au fost dimineți când mă trezeam cu ea la ușă, să-i împrumut din hainele mele, din dulapul meu...am reușit de fiecare dată să evităm și astfel de întâmplări! Am încredere în Alina “mea”, eu o susțin (la fel ca și voi, din fața televizorului) pentru mine ar fi important să o văd și în finală când vor mai rămâne doar 2 concurente. Poate sunt emotiv și m-am implicat foarte repede în această prietenie, Alina însă este exact omul pe care îl percepeți dincolo de această “competiție”. Bună, iubitoare și rațională (sigur că îi mai scapă și ei piciorul...din când, în când).'', a scris Răzvan Ciobanu pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25