Finală Bravo, ai stil! All Stars. Răzvan Ciobanu, adevărul șocant despre Alina

Răzvan Ciobanu și Alina, Bravo ai stil
Răzvan Ciobanu și Alina, Bravo ai stil

Finală Bravo, ai stil! All Stars. Răzvan Ciobanu, fostul jurat Bravo, ai stil, a spus tot adevărul despre Alina, una dintre cele 4 finaliste ale competiției. 

"Astăzi este finala #bravoaistilallstars și eu aș vrea să vorbesc doar despre ea @alinaroxanaionescu! Am rămas prieteni, după terminarea primului sezon, deci am putea zice că în curând vom împlini 2 ani de prietenie. Strânsă, vulcanică, cu năbădăi.

Sincer, nici eu nu mă asteptam ca acest sezon să scoată la iveală cel mai mare și mai urâțel monstru din ea. Am fost “acuzat” că i-aș face styling sau că îi împrumut haine făcute de mine, etc...recunosc însă că am avut aceste discuții și am decis că nu trebuie să ne complicăm viața cu o astfel de situație! Este la fel de adevărat și că au fost dimineți când mă trezeam cu ea la ușă, să-i împrumut din hainele mele, din dulapul meu...am reușit de fiecare dată să evităm și astfel de întâmplări! Am încredere în Alina “mea”, eu o susțin (la fel ca și voi, din fața televizorului) pentru mine ar fi important să o văd și în finală când vor mai rămâne doar 2 concurente. Poate sunt emotiv și m-am implicat foarte repede în această prietenie, Alina însă este exact omul pe care îl percepeți dincolo de această “competiție”. Bună, iubitoare și rațională (sigur că îi mai scapă și ei piciorul...din când, în când)., a scris Răzvan Ciobanu pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel