Finala Asia Express. Data la care se încheie traseul de pe Drumul Împăraților

Finala sezonului 4 Asia Express este foarte aproape.  

După o mulțime de provocări pe care concurenții le-au trecut cu brio pe Drumul Împăraților, este timpul ca Asia Express sezonul 4 să-și aleagă echipa câștigătoare. Un periplu uimitor în Turcia, Georgia, Iordania și Israel se încheie cu o finală Asia Express pe cinste. Emoții, lacrimi, voință, ambiție, bucurie, descoperire și echipă sunt cuvintele care definesc sezonul 4 Asia Express, prezentat de Irina Fodor, care i-a avut alături pe Marius Damian și Oase.

Când are loc Finala Asia Express, Drumul Împăraților. Data la care se încheie sezonul 4 a fost anunțată

Finala Asia Express are loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?”.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au cunoscut cultura, splendoarea și modul de trai din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.

Ediția de luni seară, ce începe de la 20:30, pe Antena 1, va restabili ordinea clasamentului de pe Drumul Împăraților. La doar câțiva pași de finală, o singură echipă va obține pașaportul de trecere spre Israel, iar numele său va fi dezvăluit la începutul ediției. În această etapă, numărul pietrelor prețioase pe care concurenții le-au adunat de-a lungul ultimelor două etape se va dovedi a fi extrem de important: ”Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv”, va spune Emi tensionat.

În vreme ce un cuplu se va bucura de calificarea în ultima etapă a celui mai dur reality-show, ceilalți vor aștepta cu multe emoții verdictul Irinei, neștiind dacă trebuie sau nu să lupte în cursa pentru ultima șansă. ”Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”, sunt de părere Mihai și Elwira.  

Ziua decisivă a etapei cu numărul nouă va stabili ordinea echipelor care vor lupta în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel