Filialele PNL iau partea lui Antonescu. Organizații din țară și Capitală trimit mesaje anti-Tăriceanu

antonescu
antonescu

Recentele declarații ale unor lideri PNL privind desemnarea prezidențiabilul partidului au stârnit reacții din partea unor filiale din  țară și Capitală. Potrivit unui comunicat de presă remis redacției DeCe News, și PNL Brăila dezaprobă eventuale dezbateri legate de această temă, din moment ce o decizie finală a fost luată în cadrul celui mai înalt for de conducere al partidului. 

"PNL Brăila consideră inoportună orice discuţie referitoare la candidatul pentru funcţia de Preşedinte al României din partea USL. Acest aspect a fost stabilit anul trecut, de forurile de conducere ale USL, iar Crin Antonescu a fost desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte al USL. Proiectul USL este în plină desfăşurare şi ar fi ineficient să se schimbe ceva într-o construcţie ce funcţionează bine şi care a fost validată de electorat. În aceste condiţii, considerăm că inclusiv în cadrul PNL, o eventuală dezbatere legată de această temă este încheiată, atât timp cât lucrurile au fost stabilite de cel mai înalt for de conducere al partidului, anume Congresul", se specifică în documentul citat.

Referitor la ultimele declarații ale "unor foşti sau actuali lideri ai PNL, care îl contestă într-un fel sau altul pe preşedintele Crin Antonescu", PNL Brăila face precizarea "liberalismul înseamnă exprimarea neîngrădită a opiniilor şi opţiunilor, promovarea valorilor democratice, apărarea statului de drept şi a ordinii constituţionale, în cadrul instituţional reprezentat de structura politică recunoscută legal - Partidul Naţional Liberal. Tocmai de aceea, considerăm că discuţiile trebuie purtate mai întâi în interiorul partidului şi abia apoi în cadrul public", conchide documentul.

Si președintele filialei PNL a Sectorului 6, Rareș Mănescu, a susținut sâmbătă că liderul liberalilor Crin Antonescu este "candidatul pentru funcția de Președinte al României, recunoscut ca atare de Congresele celor trei partide componente ale USL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel