Fifor pune lupa pe USR, PMP, UDMR: S-au despărțit apele și a devenit clar un lucru

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Mihai Fifor (PSD) a reacționat, luni seară, după ce moțiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată” nu a putut fi dezbătută și votată din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenți doar 226 de senatori și deputați.

„Astăzi s-au despărțit apele și a devenit clar cine este la putere și cine este în opoziție. PSD nu are majoritatea în Parlament – contrar manipulărilor care susțineau contrariul pentru a putea arunca în seama PSD toate lucrurile care nu merg bine în guvernarea PNL. Absența intenționată a unui număr mare de parlamentari de la votul moțiunii de cenzură a demascat existența unei coaliții subterane care deține majoritatea în Parlament. E vorba de Coaliția Pandemitei, formată din PNL, USR, PMP și UDMR”, în opinia lui Mihai Fifor.

„Îi spunem Coaliția Pande-mitei pentru că toate partidele care au absentat azi de la votul moțiunii au girat actele grave de corupție ale Guvernului Orban și toate achizițiile ilegale din timpul pandemiei.

‼️ Românii au avut șansa de a afla că USR, PMP și chiar UDMR au o retorică electorală falsă atunci când critică guvernul. În realitate sunt parte a actului de guvernare și sunt responsabile pentru toate prostiile pe care le face Guvernul PNL.

Când Orban a avut nevoie de susținerea lor s-au conformat imediat și au răspuns ABSENT la votul moțiunii.

‼️ USR și-a anulat azi tot discursul anticorupție. Prin absența lor a înghițit pe nemestecate toate actele de corupție, toate achizițiile ilegale arătate de Curtea de Conturi și a validat toate pilele și politrucii puși în funcții publice de Guvernul PNL.

‼️ PMP a arătat că este doar un partid remorcă dependent de partidele aflate la guvernare.

‼️ Din interese pur politice, UDMR și-a trădat electoratul și a răspuns pozitiv la apelul lui Iohannis care cu puțin timp urmă a sădit vrajba între etnici români și cei maghiari”, a conchis Mihai Fifor, luni seară, într-un mesaj publicat pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel