Fifor: PNL îngroapă România sub un munte uriaș de datorii!

Mihai Fifor
Mihai Fifor

"Împrumuturile Guvernului Orban au depășit 100 de miliarde de lei. Fiecărui român, de la cel mai mic copil până la cel mai vârstnic cetățean, PNL i-a pus în cârcă încă 1000 de euro, în doar 8 luni de guvernare, fără a aduce dezvoltare și bunăstare, ci dimpotrivă, criză și sărăcie", transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

"Împrumuturile luate de PNL în 8 luni de guvernare au depășit 100 de miliarde de lei, dublu față de cât a împrumutat PSD în întreg anul 2019. Adică aproape 10% din PIB! Datoria publică a sărit de 40% după numai 8 luni de guvernare PNL, de la 34,6% din PIB cât o lăsase guvernarea PSD.

Ne împrumutăm cu 1.000 de euro în fiecare secundă! Acesta este ritmul înfiorător cu care PNL afundă țara-n datorii. Drama este că o face NU pentru binele public, NU pentru susținerea economiei, NU pentru menținerea nivelului de trai, NU pentru investiții, NU pentru dezvoltare", apreciază senatorul Fifor.

Fifor: "Generații întregi vor suporta povara"

"Generații întregi vor suporta povara și vor plăti pentru iresponsabilitatea acestui guvern liberal care prin cadourile fiscale făcute clienților politici și jaful cheltuielor cu nemiluita a dus în comă bugetul statului.

Ce face PNL cu banii? Unde se duc împrumuturile gigantice pe care le ia? Se duc în găurile lăsate în bugete urmare a incompetenței guvernării Orban, se plătesc în avans sponsori ai partidului și samsari ai drepturilor de proprietate, se achită facturi electorale pentru primarii PNL în pragul alegerilor locale sau se susțin achiziții pe șpagă și la suprapreț în pandemie", se arată în mesajul lui Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel