Fifor, la Cracovia. Ce vrea pentru România şi Polonia

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a afirmat, vineri, la Cracovia, că este momentul ca România şi Polonia să coopereze şi mai intens, inclusiv pe dimensiunea apărării.

"Atunci când vorbim despre dezvoltarea Parteneriatului Strategic, comunitatea românească este, pentru mine personal, un adevărat reper. Dumneavoastră contribuiţi, fără doar şi poate, la promovarea ţării noastre şi la consolidarea relaţiilor dintre România şi Polonia", a apreciat Mihai Fifor, vineri, în cadrul unei întâlniri cu membri ai comunităţii româneşti şi cu studenţi polonezi care studiază limba română la Universitatea Jagiellonă.

El a accentuat că Polonia şi România au o veche relaţie de prietenie şi o foarte bună cooperare cultivată în cadrul Parteneriatului Strategic, informează un comunicat al MApN.

"Ceea ce ne leagă pe noi, românii, de Polonia este o veche relaţie de prietenie şi o foarte bună cooperare pe care am cultivat-o atent în toţi aceşti ani, în cadrul Parteneriatului Strategic. România şi Polonia sunt două state aliate care pot juca împreună un rol foarte important în asigurarea securităţii şi stabilităţii flancului estic al NATO şi întregului spaţiu euroatlantic', a precizat ministrul Fifor în cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Bibliotecii Voiedodale din Cracovia.

[citeste si]

Potrivit comunicatului, Mihai Fifor a spus că a ţinut în mod special să aibă o întâlnire cu membrii comunităţii româneşti cu ocazia vizitei la Cracovia şi că va continua să facă acest lucru ori de câte ori va avea ocazia în deplasările pe care le va face în afara graniţelor ţării.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel