Urmărește emisiunea live


Fifor îl desfiinţează pe Orban: Un individ de joasă speţă

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor reacţionează dur după afirmaţiile făcute de către Ludovic Orban la adresa Vioricăi Dăncilă.  

Iată ce mesaj a transmis senatorul Mihai Fifor, ex-ministrul Apărării Naţionale, pe pagina sa de Facebook, în reacţie la afirmaţiile făcute vineri seara de către Ludovic Orban, preşedintele PNL:

"Aseara, tarziu, un individ de joasa speta, pe numele lui Orban Ludovic, presedinte PNL, a aratat, inca o data, unei tari intregi fata reala a unei clici de detractori de tara, adunati din cele mai obscure si diverse medii sub umbrela generoasa a PNL, USR, PMP si, mai nou, a partidului "mesianic" al spiralatului Ciolos.

Sa jignesti impardonabil o femeie, fie ea si Primul-ministru al Romaniei, nu te descalifica doar ca politician, ci, in primul rand ca om, care ar fi trebuit, cel putin teoretic, sa aiba o minima educatie - cei sapte ani de acasa. Nu mai vorbesc aici de o spoiala de instructie, pentru ca m-as duce deja mult prea departe cu pretentiile.

Din pacate, Orban nu face altceva decat sa ilustreze un nou mod de a face politica in Romania, unul al urii viscerale, al denigrarii, al calomniei, al fracturarii societatii cu orice risc...un primitivism psiho-comportamental greu de acceptat in general si, cu atat mai putin, atunci cand acesta este translatat, din mediile unde vietuiesc acesti indivizi, in salile Parlamentului Romaniei.

Ce ne arata atacul suburban al lui Ludovic Orban la adresa Premierului, dincolo de proasta crestere? Disperare si lipsa totala a oricarei solutii politice, o disolutie tot mai evidenta a opozitiei din Romania.

Dupa doi ani in care au incercat, cu orice pret daramarea unui guvern legitim si destructurarea majoritatii parlamentare rezultata in urma votului masiv din decembrie 2016, dupa un An Centenar in care au distrus si bruma de solidaritate si unitate din randul societatii romanesti, Orban si ai lui sunt pe cale sa puna mana pe bata. Pentru ca ce mai poate urma, dupa o astfel de violenta de limbaj? Violenta fizica? Nu m-ar mai mira nimic.

Trist este ca indivizii acestia propaga, in cel mai iresponsabil mod, in lumea intreaga, imaginea falsa a unei Romanii incapabile sa isi gestioneze treburile interne. Cui foloseste asta?

Fara dubii, tuturor celor pe care ii deranjeaza teribil toate masurile luate de Guvernul Dancila pentru bunastarea romanilor si, mai ales, pentru ca Romania sa poata sta demna oricand in randul tuturor celorlalte tari europene."

Vezi şi: Mama lui Meghan Markle, nepoliticoasă cu Regina Elisabeta

Restricţii trafic Ungaria. Se pot crea blocaje la frontieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel