Fifor, discuții în SUA despre anticorupție: Am dat asigurări

Ministrul Mihai Fifor a discutat cu secretarul pentru Apărare al SUA, James Mattis, despre "anticorupție". Mihai Fifor a precizat că acest subiect nu a fost dezvoltat în mod deosebit.

"Haideți să vă spun cum s-a desfășurat această discuție și vă rog să îmi acordați toată încrederea pentru că am fost singur acolo, la masa aceea. Secretarul Mattis s-a exprimat de maniera următoare: 'și pe zona aceasta de luptă anticorupție cum stați, pentru că merg în Capitoliu și sunt întrebat și trebuie să știu ce răspund'.

Iar răspunsul meu a fost același pe care Guvernul României l-a dat de fiecare dată: am susținut întotdeauna lupta împotriva corupției și vom susține întotdeauna lupta împotriva corupției și l-am asigurat pe domnul Mattis de toată onestitatea și de toată deschiderea noastră. Aici s-a oprit acest subiect, nu aceasta era agenda domnului Mattis, agenda domnului Mattis a fost exact aceea de a ști cum se poziționează România ca partener militar în această zonă, ca partener strategic, pentru că trebuie să recunoaștem, este o zonă tot mai complicată aceasta de la Marea Neagră", a precizat Mihai Fifor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel