Fifor anunță momentul schimbării în PSD. Critici la vechea conducere: Interese personale mărunte

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor a scris într-o postare despre reconstrucția și schimbarea PSD Arad. Ce spune acesta și ce-i îndeamnă pe oameni.

"În câteva zile, PSD Arad are de dat proba maturității sale politice. Că în orice organizație, politică sau nu, competiția reprezintă resortul ce da dinamică dezvoltării organizației în sine. PSD Arad va trebui să arate că, după 10 ani marcați de lipsa competiției interne sau de pseudo-competiții, poate, cu înțelepciune, pragmatism și maturitate, să își aleagă drumul pentru viitori ani", a scris Mihai Fifor pe pagina de Facebook.

Îndemnul lui Fifor pentru oameni

 

"Numai de noi depinde dacă vom vrea să alegem schimbarea menită să aducă o nouă viziune și să dea o nouă dimensiune modului de a face politică social-democrată la Arad, cu și pentru cetățeni. Sau, vom alege, în continuare, să rămânem închistați într-o structura autocrată, devenită tot mai închisă și mai absența din viață publică, dominată de interese personale mărunte, care sufocă orice posibilitate de a redeveni ofertanți în piață politică arădeană.

De noi depinde drumul pe care vom alege să mergem pe 7 februarie. Numai de noi. Eu unul va chem alături de mine și va îndemn să luptăm pentru schimbare, pentru revenirea la performanță, valori autentice, spirit de echipa, meritocrație, onestitate și integritate, toate elemente definitorii pentru reconstrucția PSD Arad", a adăugat el.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24