Fifor, despre Daea: FAKE NEWS GROSOLAN

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Mihai Fifor a vorbit, joi, despre un fake news cu privire la Petre Daea pe care l-a calificat drept „grosolan”.

„O chestiune foarte urâtă. Un fake news grosolan, aș spune, care a fost ulterior urmat de o erată. Dar, totuși, fake news-ul a existat. Acuzații incredibile la adresa colegului nostru Petre Daea, ministrul Agriculturii”, a spus Mihai Fifor, joi, la o conferință de presă.

„Nu poți să te joci cu numele unui coleg, membru în Guvern. Nu poți să te joci cu reputația unui coleg de-al nostru și să-l pui în astfel de ipostaze”, a continuat acesta. „O chestiune care nu poate fi comentată în niciun fel”, a punctat Fifor.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care, în o anumită parte a presi, s-a zis despre Petre Daea că ar fi înjurat un om care l-a amenințat că va ajunge lângă Liviu Dragnea la închisoare.

Fifor: Găsim soluții pentru oricine

„Spunea doamna prim-ministru că sunt deschiși dialogului cu oricine. Și suntem deschiși. Găsim soluții pentru oricine dorește să intre în dialog cu PSD. Nu ne temem de oameni. Cred că acesta este mesajul cu care PSD vine după 26 mai: suntem deschiși oricărui dialog, nu ne temem de oameni”, a adăugat Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel