Fifor, demisie. Chirieac, primul comentariu

Mihai Fifor
Descriere foto: Mihai Fifor

La scurt timp după ce Mihai Fifor și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Apărării, analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție telefonică la România TV. 

Un ministru cheie din Guvern spune că pleacă pentru că este mai util în altă parte, așa să fie?, a fost întrebarea adresată de moderatoare analistului Bogdan Chirieac.

Da, după cum pleacă Mihai Fifor, s-a părea că Liviu Dragnea are gânduri mari cu el. Președintele Consiliului Național al PSD este o funcție de maximă importanță. E cu totul alta atitudinea lui Mihai Fifor față de doamna Gabriela Firea. Doamna Firea a dat același atac, a 182 oară și jumătate, domnul Fifor însă ce face? Acceptat fiind de managementul occidental și american, acolo e puterea, s-ar duce în această funcție de maximă importanță. Ceea ce înseamnă că onorabilii din PSD au cel puțin o personalitate în partid, de nivel foarte înalt, cu gir occidental. Mi se pare o mișcare interesantă. Sigur, am dubii în privința înlocuitorului său, domnul Căpraru, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27