Fifor: Deficitul bugetar, armă de propagandă în mâna lui Cîțu. ATAC la moneda naţională

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Mihai Fifor la- acuzat pe Florin Cîţu, ministrul de Finanţe, că atacă moneda naţională şi manipulează opinia publică, prin declaraţiile pe care le face despre deficitul bugetar. 

"Deficitul bugetar a devenit o armă de propagandă, în mâna unui ministru al Finanțelor obișnuit să speculeze, încă din perioada în care participa ca angajat al unei bănci, la atacuri asupra monedei naționale.

Același lucru se întâmplă și în ultimele săptămâni, domnul Cîțu conducând un nou atac asupra leului, de data aceasta în calitate de reprezentant al Statului Român", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Cîţu şi PNL, acuzaţi de manipulare

"În goana după senzațional, ministrul Finanțelor uită să le spună românilor câteva lucruri esențiale, legat de acel mult vânturat deficit bugetar, care a contribuit la prăbușirea leului în doar câteva zile.

Probabil aceasta a și fost intenția speculatorului Cîțu. Argumentele specialiștilor ne arată că suntem în fața unei manipulări grosolane a celor de la PNL, care se joacă cu stabilitatea economică și financiară a României, cu o nonșalanță de neimaginat", a mai scris Fifor. 

De altfel, Mihai Fifor a făcut referire în postarea sa şi la argumentele prezentate de Cristian Socol, pe care le puteţi CITI AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel