Fifor, declarații de ultimă oră: E o prioritate

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor, a declarat duminică, după şedinţa grupului senatorial al formaţiunii, că bugetul pentru anul 2019 este o prioritate.

„Bugetul este o prioritate, sigur că da. Domnul ministru Teodorovici este senator, a fost aici. S-au discutat şi chestiuni de buget, cu lucruri punctuale ridicate de colegii senatori. (...) Desigur că astăzi, mâine, până la şedinţa de guvern, se va discuta în continuare, pentru că sunt lucruri foarte importante care trebuie analizate şi aşezate. În ultimă instanţă, ne dorim ca acest buget să fie unul cât se poate de bine construit, astfel încât toată lumea, nu doar comunităţile locale, toată lumea să poată avea necesarul pentru funcţionare. Sunt lucruri noi în acest buget, sunt lucruri importante în proiectul de buget pentru anul 2019, cu veşti foarte bune pentru comunităţile locale, pentru unităţile administrativ-teritoriale. Cred că până la urmă dialogul cu structurile asociative este un lucru foarte important, pe care niciodată noi nu l-am evitat', a spus Fifor la Parlament.

Întrebat dacă s-a discutat despre plecarea din PSD a fostului premier Mihai Tudose, Fifor a precizat că acest subiect nu a fost abordat în şedinţa Comitetul Executiv Naţional. 'Noi nu avem o problemă în grupul senatorial PSD. Nu ne aşteptăm la astfel de lucruri, avem un grup sudat, un grup omogen', a mai spus social-democratul, care a răspuns unei întrebări cu privire la posibilitatea plecării altor parlamentari din PSD.

Mihai Fifor crede că PSD va reuşi să arate că este un partid care face 'foarte multe' pentru cei care l-au votat.  

VEZI ȘI: Cuza, adevăratul rol. Nistor și Drăgulin, precizări în emisiunea lui Hoandră: "Era cel mai puțin important"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel