Fetiță decedată după ce a căzut din microbuz

Foto simbol
Foto simbol

O fetiță a decedat după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane. Incidentul a avut loc pe un bulevard din municipiul Zalău. 

”Marţi după masă, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalău. În urma accidentului a rezultat o victimă, o fetiţă de aproximativ 12 ani, care a fost găsită în stop cardiorespirator. Un echipaj al ambulanţei cu medic împreună cu un echipaj SMURD au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacienta nu a răspuns, iar după aproximativ 60 de minute a fost declarat decesul acesteia”, susțin reprezentanții ISU Sălaj. 

Cum s-a întâmplat

Se pare că fetița a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, iar victima stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Vezi și: 

Profesoară acuzată că ataca bebeluși pe stradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel