Fetița cu zâmbet larg e acum una dintre cele mai iubite artiste din țară. O recunoști?

Fetița cu zâmbet larg este acum una dintre cele mai apreciate artiste din România. O recunoști?

Indiciu: S-a lansat într-o trupă care a devenit celebră.

2. -imagine fara descriere- (delia_cand_era_mica_foto_instagram_23425600.jpg)

E vorba despre Delia! Imaginea a fost publicată chiar de artistă pe contul de Instagram.

Delia este o prezență excentrică și plină de surprize. Aparițiile sale taie răsuflarea de fiecare dată, fiind un artist extrem de asumat cu propriul stil.  

Mai multe imagini cu Delia:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Recent, Delia a vorbit deschis despre modul în care sunt tratate persoanele publice.

Delia a vorbit, pe Instagram, despre faptul că persoanele publice sunt întrebate dacă și-au făcut anumite schimbări, cum ar fi operații estetice. Artista a precizat că nimeni nu este dator să ofere astfel de răspunsuri despre viața personală și că viața privată a cuiva trebuie să rămână privată.

„Unde scrie că, dacă ești persoană publică, aka artist, trebuie să te spovedești întregii națiuni, cum, ce ți-ai făcut, dacă ți-ai tăiat stomacul, dacă nu ți-ai tăiat, dacă ți-ai ridicat sprânceana?! (...) Unde scrie că trebuie să spui astfel de lucruri public?”, a spus Delia. 

De asemenea, Delia a menționat că îi îndreptățește pe cei care răspund ironic la aceste întrebări și care nu vor să divulge prea multe despre viața lor privată sau despre alegerile pe care le fac.

„Mi se pare că oamenii care pun astfel de întrebări merită răspunsuri pe măsură! (…) Nu ai ce să cauți în intimitatea cuiva. Nu vrea să vorbească despre asta. Nu ai de ce să haterești o persoană pe aspectele fizice. Cu asemenea întrebări, meritați fix asemenea răspunsuri. Alea pe care le primiți și vă mirați. Punct. Le meritați din plin!”, a spus, potrivit a1.ro, Delia. 

Artista a dorit să clarifice faptul că nu e vorba despre ea. „Nu, nu mă mai întrebați, nu mă refer la mine. Nu m-a deranjat nimeni, nu mi-a zis nimeni nimic. Nu este vorba despre mine. Vă dau un exemplu. Acum ceva timp, Jennifer Lopez a fost întrebată cum își întreține fățuca (…) și a spus cu ulei de măsline. Perfect. Bravo. Nota 10. Ăsta e răspunsul”, a mai completat ea.

Delia a ținut să sublinieze că multe artiste sunt criticate că se întrețin și se preocupă prea mult de imaginea lor, în timp ce altele sunt criticate pentru că arată prea în vârstă sau nu își fac suficiente tratamente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel