Feng Shui: O casă cu uşa de la intrare curată şi scurgerile reparate va atrage mereu abundenţa

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Vezi ce culori şi ce detalii din locuinţa ta atrag abundența financiară!

Feng Shui este una dintre cele mai folosite tehnici în decorare astăzi. Această filozofie chineză, care are o istorie de peste 3.500 de ani, urmărește să echilibreze energia persoanei, prin distribuția și orientarea spațiilor în care se desfășoară activitățile sale zilnice. Feng Shui poate fi folosit pentru a acumula energie pozitivă, pentru a promova sănătatea, relațiile bune de familie, pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare acasă. De aceea astăzi vă spunem care 3 culori vor aduce bani în viața voastră conform Feng Shui.

Auriu

În Feng Shui culoarea auriu manifestă noroc și prosperitate, această culoare pondere importantă în atragerea banilor. Dacă ne gândim bine, toate amuletele Feng Shui și meșteșugurile chinezești antice sunt pline de detalii aurii și este un element foarte puternic în toată estetica chineză. Folosirea culorii auriu este indispensabilă într-un cămin abundent și fortificat.

Verde

Verdele pentru Feng Shui reprezintă stabilitate, seninătate și fertilitate. Fiind culoarea vieții în lumea naturală și fiind legată de fertilitate și renaștere, este și cea care atrage bogăția economică, deoarece simbolizează prosperitatea în formă sa cea mai naturală.

Mov și toate nuanțele lui

În majoritatea culturilor, culoarea mov este strâns legată de spiritualitate și de ființa interioară. Totuși, în această filozofie chineză este legată și de abundența ființei și a sufletului. Feng Shui îl interpretează ca bogăție interioară, de unde se naște restul energiei care ne înconjoară. Prin urmare, culoarea violet și toate nuanțele ei sunt ideale pentru a începe atracția abundenței, deoarece, dacă ne simțim plini în interior, vom reflecta acea energie și în exterior, iar banii vor începe să sosească.

Arta Feng Shui susţine că mediul în care trăim influenţează fiecare aspect al existenţei. Tradiţia chineză abordează toate domeniile principale ale vieţii, bogăţia şi abundenţa fiind un aspect cheie, scrie healthymagazine.com. Aşadar, puteţi îmbunătăţi câştigurilor financiare ţinând cont de câteva recomandări Feng Shui:

Determinaţi sectorul casei responsabil de abundenţă

Casa este împărţită în nouă zone. Fiecare parte corespunde unei zone din viaţa celor care locuiesc acolo, centrul reprezentând a noua zonă. Dacă intri pe uşa din faţă, zona din stânga va fi zona de bogăţie şi abundenţă. Această regulă se aplică unei case, unei camere, birou sau curte.

Păstraţi uşa de la intrare curată

Uşa din faţă este considerată a fi intrarea atât pentru oameni, cât şi pentru energie. Este important să o păstraţi curată pentru a permite energiei să intre şi să circule în casă. Asiguraţi-vă că zona intrării nu este aglomerată cu plante neîngrijite, jucării sau pantofi rătăciţi. Este foarte important să ţineţi intrarea principală bine luminată, lucru valabil şi pentru celelalte încăperi. Lumina, artificială sau naturală, atrage energia abundenţei.

Plasaţi simboluri de apă prin casă

O fântână exterioară în faţa uşii poate reprezenta fluxul de bogăţie. Foarte important este ca apa să curgă spre casă pentru a aduce bogăţie, nu în exterior. Inclusiv fântânile decorative simbolizează colectarea de bani, acestea fiind de foarte bun augur. Un alt simbol benefic sunt tablourile în care apar râuri sau cascade. Asiguraţi-vă că apa este clară şi în mişcare.

Reparaţi-vă toate scurgerile

Spre deosebire de apa care curge în casă pentru a aduce bogăţie, apa care curge din casă alungă abundenţa. Orice robinet defect trebuie reparat de urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel