Fenechiu, PRECIZĂRI după momentul cu coniacul: Nu am băut, doar am arătat o ceșcuță

Senatorul Partidului Național Liberal, Daniel Fenechiu, a făcut precizări după ce o înregistrare cu el din timpul dezbaterii legii carantinei a făcut înconjurul internetului.

VEZI AICI ÎNTREGUL MOMENT CU FENECHIU

Înregistrarea este evidentă, nimeni nu poate să o conteste. Există doar două precizări, fiindcă sunt două momente diferite. Momentul cu coniacul era o pauză, o pauză de 20 de minute, în care aveam o discuție cu membrii comisiei, în contextul în care câțiva colegi se retrăseseră să mai modifice un text, deci nu era în timpul votului. Era o pauză pur și simplu și nu aveam de unde să știu că e înregistrată pauza, nu e o practică în zona asta”, a zis Fenechiu, la Digi 24.

A fost doar o glumă cu o ceșcuță

Doi, nu am băut coniac, ci pur și simplu am arătat o ceșcuță. Se vede clar pe înregistrare, ci pur și simplu e o glumă. Era o glumă despre faptul că, la 1 noaptea, nu poți face legi, în contextul în care te-ai dus la ora la 14, la prânz”, a continuat senatorul Partidului Național Liberal.

Glumele din pauză au fost „gustate” de colegii de la UDMR și PSD

Era o atmosferă destinsă, fuseseră niște momente tensionate. (...) Cei care cred că un senator sau un deputat nu este tot om, nu este cuprins de oboseală sau nu poate face o glumă greșesc. Și noi suntem oameni, avem și noi păcatele noastre, avem și noi modul nostru uman de a reacționa. A fost o glumă nevinovată, după niște momente extrem de tensionate. (...) E o glumă evidentă, am avut o discuție cu profesorul Corbu, un vechi cunoscut, cu senatorul UDMR Császár și cu senatorul Ganea de la PSD. Dacă s-ar viziona întreaga înregistrare, ar fi cât se poate de evident”, a mai spus Fenechiu, despre momentul „de destindere, gustat de colegi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel