Femeile din PDL Satu Mare cer demisia Andreei Paul

andreea paul
andreea paul

Andreei Paul nu mai este dorită de femeile democrat-liberale din organizația Satu Mare. Motivul nu este altul decât acela că Andreea Paul, prim-vicepreședinte al BPN al Organizației de Femei  îl susține pe Blaga pentru funcția de președinte al partidului și nu pe cele două contracandidate ale acestuia, Monica Macovei și Elena Udrea.

După discursul Elenei Băsescu din Parlamentul European unde acuza femeile din PDL că susțin un bărbat și nu femeile înscrise în cursa pentru președinția partidului, în ajunul Convenției Naționale, femeile din organizația Satu Mare cer demisia Andreei Paul.

"Doamnele şi domnişoarele din toate organizaţiile de femei ale Partidului Democrat Liberal au primit o lovitură dură din partea doamnei Andreea Paul Vass care ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei. Pentru şefia PDL s-au înscris două femei din generaţii diferite şi un bărbat. Andreea Paul în loc să susţină tinereţea, profesionalismul şi viziunea doamnei Elena Udrea sau experienţa, decenţa şi inteligenţa doamnei Monica Macovei, a ales să-l susţină pe singurul bărbat aflat în această competiţie internă", susțin acestea citate de evz.ro.

 Membrele și simpatizantele PDL Satu Mare susțin că, în aceste condiții, Andreea Paul nu mai reprezintă interesele doamnelor și domnișoarele din PDL. Ele mai afirmă că "deşi doamna Vass are discursuri feministe când este vorba de ocuparea unor funcţii de conducere în organizaţia de femei, realitatea se pare că este alta".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel