Femeie incendiată pe masa de operație. Ministrul Sănătăţii, detalii despre starea pacientei: "Este inadmisibil"

Deputatul Emanuel Ungureanu spune că o pacientă de la Spitalul de Urgență Floreasca a luat foc în timpul operației efectuate de chirurgul Mircea Beuran. Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat pentru DC Medical că a luat măsuri imediat ce a aflat de caz pe căi neoficiale.

Emanuel Ungureanu a publicat pe pagina sa de Facebook un caz înfiorător. El spune că două asistente de la Spitalul de Urgență Floreasca i-ar fi relatat că pe 22 decembrie, în timpul unei operații, că medicul Mircea Beuran i-ar fi dat foc din greșeală unei paciente. În ciuda insistențelor DC Medical, nici medicul Mircea Beuran și nici directorul medical al spitalului, dr Ionuț Negoi, nu au răspuns.

Ministrul Sănătății, dr Victor Costache, a declarat, EXCLUSIV pentru DC Medical.

„Ce este trist la acest caz este că o pacientă de 66 ani a fost operată într-un spital foarte mare al țării, aflat în subordonarea Ministerului Sănătății, și a suferit arsuri majore pe 40-60% din corp. Starea ei este critică și este inadminisibil că noi, Ministerul Sănătății, nu am aflat pe canale oficiale și nici măcar de la conducerea instituției medicale", a spus ministrul Victor Costache, pentru DC Medical.

Declaraţia completă pe DC Medical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel