“Femeie în înfruntarea destinului”, sezonul 2, de astăzi, la Happy Channel

Femeie în înfruntarea destinului
Femeie în înfruntarea destinului

Îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özpirinçci se întoarce la Happy Channel în continuarea serialului care a cucerit numeroși telespectatori, "Femeie în înfruntarea destinului". Începând de astăzi, postul de televiziune va difuza, în premieră și în exclusivitate, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, sezonul 2 al producției.

Telespectatorii, care au empatizat cu povestea de viață a lui Bahar (Özge Özpirinçci) încă din primul sezon, vor putea vedea cum evoluează aceasta în cea mai nouă parte "Femeie în înfruntarea destinului" ("Kadin"/"Woman"). Câștigător a premiului "Cea mai bună dramă internațională", de la Tokyo International Drama Festival 2018, serialul continuă la Happy Channel, începând din această săptămână, cu cel de-al doilea sezon care va fi difuzat lunea și marțea, în intervalul 20.00-22.00.

"Bahar! Unde e Bahar? Unde sunt copiii mei?", încearcă Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk) să descopere. Dacă el și Bahar se vor reîntâlni, după ce ani de zile toată lumea l-a crezut mort, și dacă cei doi își vor relua povestea de iubire, telespectatorii vor putea afla în sezonul 2 al serialului.

"Vrei să te căsătorești cu mine?", este propunerea pe care Bahar o primește. Cine este bărbatul care o cere în căsătorie și ce va decide Bahar, dar și ce întorsătură ia viața acesteia și a celor doi copii ai săi, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil) și Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), rămâne de văzut pe parcursul difuzării noilor episoade ale producției.

Sezonul 2 "Femeie în înfruntarea destinului" poate fi urmărit, în premieră și în exclusivitate, la Happy Channel, în fiecare luni și marți de la ora 20.00.

Vezi și: Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: "Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie"

Fructul oprit. Cei mai îndrăgiți actori, dezvăluiri emoționante pentru fani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel