Femeia care rupe tăcerea în divorțul Elenei Băsescu. "A fost un scandal monstru, era să fiu linșată"

În 2013, Carmen Harra a făcut o analiză a căsniciei Elenei Băsescu. Ea spunea că șansele ca mariajul mezinei președintelui să dureze până la adânci bătrâneţi erau inexistente.

"La vremea respectivă, am fost supusă unor presiuni uriașe pentru că am îndrăznit să spun un adevăr rezultat numerologic. Numerologia e codificarea timpului și e cea mai exactă știință. Mi s-a spus că ea (Elena – n.r.) s-a dus la taică-său plângând la prima oră și a fost un scandal monstru, era să fiu linșată. Că cine e aia care a spus și să facem ceva... Mi s-a transmis prin diverse persoane să plec cât mai repede din România. A fost o presiune incredibilă asupra mea, nu vă puteți imagina... Cum am îndrăznit să spun că fata președintelui va divorța?! Am îndrăznit și am avut din nou dreptate! Nu cred în amenințări, fiecare are dreptul la opinie liberă, spui ce crezi", a declarat prezicătoarea.

[citeste si]

Ruptura se va produce, dar mai durează puțin, crede Harra. "Între ei nu e nicio altă persoană. Elena e foarte independentă și îi e foarte greu să fie într-o relație, deși ea își dorește enorm să aibă familie. Însă greu reușește cineva să-i intre în grații. Ei nu sunt deloc compatibili. El e tipul rebel și cred că la mijloc în acest mariaj a fost un interes legat de ea la un moment dat, nimic altceva. Ei și-au parcurs relația înainte de căsătorie, iar acest pas spre mariaj a fost motivat de alți factori. El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură și va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult șase ani și e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soție. Ea însă va rămâne cu ambii copii și îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare și nu va mai avea alți copii. În urma despărțirii, ea îi va plăti niște bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relația asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală", a mai spus Carmen Harra, scrie Ziarul Ring.

Viitorul nu sună bine, susține Harra: „De despărțit, se despart 100%... Elena generează, de fapt, această ruptură pentru că e agresivă, are multe trăsături din personalitatea lui Traian Băsescu. E foarte autoritară și dificilă. Însă Bogdan, când pleacă, nu se mai întoarce și va încerca să stea departe de familia ei. Pentru că acolo, dacă nu respecți anumite reguli, suporți consecințele, e foarte multă răzbunare. Nefiind compatibili, le e greu să mențină soliditatea relației. Nu te poți tolera în timp dacă nu ești compatibil. Dacă suntem incompatibili, putem avea 100 de copii împreună și averi uriașe, că relația nu rezistă. Dacă voiau să rămână împreună, trebuiau să se căsătorească până în aprilie 2011, însă ei au făcut asta mai târziu. E vorba de incidența timpului. Poți face orice într-un an prost, că nu se mai clădește nimic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel