Felix Stroe, întâlnire cu sindicaliștii CFR

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a discutat, joi, cu liderii federaţiilor sindicale feroviare despre situaţia existentă la nivelul companiilor din calea ferată, soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi actele normative care trebuie promovate pentru dezvoltarea domeniului feroviar, informează MT. 

"La început de mandat vreau să vă transmit dumneavoastră şi oamenilor pe care îi reprezentaţi că veţi avea în mine un partener de dialog. Ceea ce, însă vă cer, atât dumneavoastră cât şi angajaţilor din companiile feroviare este să începem să 
reconstruim ce a reprezentat odată calea ferată. Nu va fi un drum uşor dar aveţi alături un om care ştie ce înseamnă disciplina, profesionalismul şi onoarea. Până în prezent tot ceea ce am construit, am realizat pentru că am avut alături o echipă. De 
aceea, vă invit să fiţi alături de mine, să avem un dialog sincer, constructiv iar dacă vor mai fi şi greşeli, să le corectăm cât mai repede", a spus Felix Stroe. 

Ministrul Transporturilor a deschis, astfel, seria de întâlniri cu partenerii sociali ce activează în domeniile de activitate gestionate de minister, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel