Federal-Mogul Motorparts anunță la Automechanika Frankfurt 2018 proiecte inovatoare și noi soluții Champion®

Federal-Mogul Motorparts va lansa produse noi, va prezenta extinderi de gamă, precum și platforma de educație tehnică Garage Gurus.

Federal-Mogul Motorparts și-a anunțat prezența la Automechanika Frankfurt 2018, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pentru industria auto aftermarket, în perioada 11-15 septembrie. În timpul evenimentului, compania va prezenta noi produse interesante și proiecte inovatoare din întreaga sa gamă variată de branduri aftermarket de calitate, apreciate pe scară largă.

Federal-Mogul Motorparts se va afla în hala 3.0, standul D51 și va prezenta noutăţi despre:

• Garage Gurus: Lansarea programului cuprinzător de suport tehnic al Federal-Mogul Motorparts, ce cuprinde patru piloni: Onsite, Online, On-Call și On-the-Go.

• Champion®: Extinderea cu noi produse de atracție ale brandului, incluzând baterii, piese de frânare și iluminare.

• MOOG®: MOOG va lansa un program de diferențiere pentru piese de direcție și suspensie care va aduce beneficii mecanice, o extindere a capacităților de producţie și tehnologia articulațiilor cu materiale hibride, toate evidențiate de noile ambalaje.

• Ferodo®: Performanța solidă a brandului este prezentată prin realizările OE, arătând, de asemenea, produse unde este primul pe piaţă pentru aplicații populare.

• Jurid®: Experiența brandului în domeniul tehnic este demonstrată prin plăcuțele de frână direcționale, iar noul ambalaj pune în evidență atenția mărcii pentru detalii.

• Engine & Sealing: Introducerea celor mai noi tehnologii pe piața aftermarket și extinderea gamei Payen® Pro-fit.

• Beru®: Lansarea noilor bujii Iridium va fi însoțită de scule utile și senzori, precum și de un nou site web care răspunde mai bine cerințelor clienților.

Ca și la edițiile anterioare, standul va cuprinde exponate și demonstrații interactive, iar membrii echipei de conducere Federal-Mogul Motorparts vor fi disponibili pentru interviuri.

„Automechanika Frankfurt este unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pentru industria auto aftermarket și este o oportunitate excelentă pentru noi de a prezenta rezultatele inovațiilor și muncii noastre permanente", a explicat Andrew Sexton, președinte regional, aftermarket, EMEA.

„Este un moment impresionant pentru compania noastră. Pe lângă mai multe lansări de produse, dezvăluim și noua noastră platformă de asistență, Garage Gurus, care promite să fie un salt revoluționar înainte pentru piața pieselor de schimb. Considerăm că investiția în educația și dezvoltarea profesioniștilor din sectorul aftermarket va aduce o mai mare cunoaștere industriei; toată lumea va beneficia de aceasta, de la utilizatorii finali la tehnicieni, proprietari de service-uri auto și distribuitori."

„În plus, Champion a devenit recent un brand de servicii cuprinzătoare, atingând un punct culminant prin numeroasele sale produse și tehnologii noi."

Automechanika este cel mai mare târg comercial din lume pentru industria de piese auto aftermarket, oferind o acoperire unică a produselor și tehnologiei. Evenimentul atrage furnizorii de top din industria auto și oferă posibilitatea prezentării de noi tehnologii care au potențialul de a influența întregul lanț de aprovizionare.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale incluzând sisteme de frânare, ștergătoare și o gamă de componente de șasiu, către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele și fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley®; sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® și Speed-Pro®, piesele de șasiu MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Abex®, Ferodo®, Jurid® și Wagner®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. The company are aproximativ 55.000 de angajaţi în 24 de țări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMmotorparts.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a Borg Warner

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel