Federal-Mogul introduce mii de componente care completează sistemele de frânare Ferodo®

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), extinde marca de produse premium de frânare Ferodo® cu 2.559 de noi componente. Acestea  aduc o completare semnificativă sistemelor de frânare, precum gama de plăcuțe de frână, cabluri de frână, precum și gama hidraulică. 

Ferodo® este lider în domeniul calităţii de Echipare Originală (OE), produsele sale fiind disponibile în cea mai diversă gamă - pentru toate tipurile de automobile, de utilizări și de condiții de drum. Noile componente oferă clienților posibilitatea unei selecții cuprinzătoare de plăcuțe de frână, cabluri de frână de mână și ambreiaj, dar și elemente hidraulice diverse.

Gama componentelor hidraulice a fost îmbunătățită cu 536 noi repere din categoriile furtun de frână (399), cilindru de frână (65), cilindru principal de ambreiaj (18), cilindru receptor ambreiaj (20), cilindru de roată de frână (29) și valve supapă de reglare a presiunii (5). Ferodo® a adăugat gamei sale de cabluri de frână adaptate fiecărei utilizări 701 de noi cabluri, folosind cele mai performante și eficiente materiale, care asigură faptul că produsele oferă performanță și siguranță maxime.

Cablurile sunt acoperite cu o peliculă specială pentru a le proteja împotriva coroziunii, minimizând astfel întreținerea acestora. Varietatea deosebită a produselor marca Ferodo® a fost completată prin lansarea a peste 1.300 de plăcuțe de frână, care să acopere nevoile tuturor marilor producători de autovehicule.

Componentele sunt testate riguros pentru a asigura performanța și siguranța autovehiculului și, nu în ultimul rând, confortul șoferului de fiecare dată când acesta apasă pedala de frâna. Componentele sunt marcate pentru a oferi identificarea și trasabilitatea produsului, oferind clienților fiabilitate cescută. "Ferodo are o istorie puternică în domeniul elementelor de fricţiune, fiind recunoscut la nivel mondial drept specialist pe piața producătorilor de profil. De aceea, suntem continuu în căutarea de noi modalități de a oferi clienților noștri cele mai bune produse, servicii și expertiză", a declarat Silvano Veglia, Aftermarket Product Director Braking EMEA al Federal-Mogul Motorparts.

"Extinderea gamei Ferodo va fi urmată curând de lansarea unui nou portofoliu de tamburi de frână. Astfel, Federal Mogul continuă să ofere clienților și mecanicilor auto o soluție completă de tip one-stop-shop pentru toate componentele de frânare sub sloganul - "Ai controlul".

Ferodo investește permanent în dezvoltarea portofoliului său de produse pentru a continua să răspundă necesităților și așteptărilor clienților la cele mai înalte standarde." Noile game de plăcuțe de frână, cabluri și componente hidraulice sunt deja disponibile și pot fi comandate din stoc. Produsele se pot vizualiza pe TecDoc, Ferodo.com e-catalog și FMeCat.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor de top pentru produse și servicii destinate pieței mondiale a producătorilor auto și companiilor de service din industria automobilelor, care sunt active pe piețele comerciale de vehicule ușoare, medii și grele, în domeniul marin, feroviar, aerospațial, de producere de electricitate și industriale. Produsele și serviciile companiei contribuie la economii mai mari de combustibil, reducerea de emisii poluante și contribuie la creșterea siguranței vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea Consiliului de administrație al Federal-Mogul. Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde și distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața globală auto din segmentul aftermarket, deservind în același timp echipamente originale către producătorii de vehicule.

[citeste si]

Mărcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere BERU®*; bujiile, ștergătoarele și filtrele Champion®, produsele pentru motoare AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® și Payen®; piesele de direcție și suspensie MOOG® și produsele pentru frânare Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, Jurid®, Stop® și Abex®. Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează și produce componente originale pentru sisteme de propulsie și produse de protecție a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicații industriale și de transport. Federal-Mogul a fost înființată la Detroit în anul 1899 și are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproape 50.000 de angajați în 34 de țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.federalmogul.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel