Federal-Mogul își consolidează piața de produse de frânare

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) a  anunțat, luni, că Divizia Motorparts a încheiat achiziția unor active Honeywell Friction Materials. 

Compania Honeywell Friction Materials are sediul la Glinde, Germania, și desfășoară operațiuni importante în România și China.

"Achiziția diviziei Honeywell de materiale de fricțiune consolidează semnificativ capacitatea de producție și inginerie a portofoliului global de produse de frânare actual al Federal-Mogul Motorparts", spune Daniel Ninivaggi, Federal-Mogul Co-CEO și CEO Federal-Mogul Motorparts. "Această achiziție ne permite să accelerăm strategia noastră pe termen lung de creștere a liniilor noastre de produse de frânare cu o amprentă competitivă la nivel global și tehnologie de top pe această piaţă. De asemenea, achiziția ne întărește poziția de lideri de piață pe segmentele OE și aftermarket, în special în Europa și Asia."

Citește și: Federal-Mogul lansează noile filtre de habitaclu Champion

Divizia achiziționată operează exclusiv în Europa, China și Brazilia, nu și în Statele Unite. Cum este specificat și în acordurile definitive ale tranzacției, achiziția nu include numele Bendix sau linia de produse, ori alte active, pasive, sau operațiuni din Statele Unite. În plus, așa cum este detaliat în contractul definitiv de achiziție, Honeywell păstrează orice și toate responsabilitățile legate de produsele cu azbest sau alte reclamații similare și s-a angajat să elibereze Federal-Mogul de orice răspundere pentru aceste reclamații.

Federal-Mogul Motorparts este lider în industria materialelor de fricțiune pentru frânare, cu aplicații globale pe piețele de echipamente originale pentru vehicule ușoare, comerciale și grele.

Citește și: Federal-Mogul Vehicle Components devine Federal-Mogul Motorparts

Compania comercializează liniile de produse de fricțiune pentru frânare Wagner®, Ferodo® and Abex® pe piața globală de piese aftermarket. Divizia Honeywell Friction va furniza companiei mărci premium, inclusiv Jurid®. Federal-Mogul este printre primele companii producătoare de produse de fricțiune pentru frânare care oferă produse de frânare cu conținut redus sau zero de cupru pentru clienții de echipamente originale, iar de curând a lansat și pe piața aftermarket plăcuțele de frână cu conținut redus de cupru.

Cine este Federal-Mogul

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor de top la nivel global de produse şi servicii pentru producătorii şi reparatorii de vehicule şi echipamente din întreaga lume, atât pe piaţa automobilelor, a vehiculelor comerciale ușoare, medii și grele, navale, feroviare și aerospațiale, cât şi pe piaţa energetică sau industrială. Produsele Companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil și a emisiilor şi cresc siguranţa vehiculelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel