FED CUP ROMÂNIA - SPANIA: 500 de BILETE în plus pentru meciurile de pe 7 și 8 FEBRUARIE

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Echipa de Fed Cup a României va întâlni pe 7 și 8 februarie reprezentativa similară a Spaniei, la patinoarul din Galați.

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Pregătirile arenei sunt chiar în avans faţă de graficul de lucrări stabilit. Aceasta a fost concluzia la care a ajuns Florin Ardelean, director organizări evenimente în cadrul Federaţiei Române de Tenis, care a venit la Galaţi pentru a vedea exact cum decurge transformarea patinoarului din arenă de hochei în una pentru tenis.

Citește și: Simona Halep joacă acasă în Fed Cup! Cât vor costa biletele

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. "Am venit pentru o verificare a stadiului lucrărilor şi mă declar foarte mulţumit, chiar surprins plăcut de nivelul de implicare al oraşului. Într-adevăr, mai sunt multe de făcut, dar se lucrează foarte bine şi, din ce am văzut la faţa locului, sunt convins că va fi un eveniment foarte reuşit din punct de vedere organizatoric. Sperăm să fie la fel şi din punct de vedere competiţional, să fie o victorie a echipei noastre", a declarat Florin Ardelean, citat de prosport.ro.

Veste bună pentru fani: 500 de bilete în plus

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Capacitatea tribunelor este de 3.500 de locuri, iar reprezentantul FRT a precizat că aceasta va fi extinsă: "Pe locul unde a fost gheaţa, vor mai fi amenajate în jur de 480 de locuri. Căutăm soluţii astfel încât, în funcţie de cum va fi amenajat terenul şi lojele, să nu deranjăm vizibilitatea niciunui spectator".

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Florin Şipoş, de la Viva Tenis Club Galaţi, a precizat că 500 de bilete, câte 250 pentru fiecare din cele două zile, au fost puse deoparte pentru publicul gălăţean, acestea urmând să fie puse în vânzare la patinoar în săptămâna premergătoare. Celelalte bilete au fost deja epuizate.

Vezi și: Halep, provocare fabuloasă pentru Iohannis. Cum a răspuns acesta

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Şipoş a mai spus că de montarea suprafeţei de joc (hard), una identică cu cea pe care s-a jucat Turneul Campioanelor de la Singapore, se va ocupa un specialist austriac, începând din 24 ianuarie. "Va fi gata şi suprafaţa de joc cel târziu pe 28 ianuarie, astfel că din 1 februarie, termenul impus de federaţia internaţională, sportivele vor putea intra la antrenamente în condiţii optime", a spus Florin Şipoş.

FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. În condiţiile în care Sorana Cîrstea nu şi-a revenit complet în urma unei accidentări la umăr, cel mai probabil echipa de Fed Cup a României va fi formată din Simona Halep (3 WTA), Irina Begu (39 WTA) Monica Niculescu (48 WTA) şi Alexandra Dulgheru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel