FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. IRINA BEGU și MONICA NICULESCU au câștigat meciul decisiv de "DUBLU"

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Irina Begu și Monica Niculescu au câștigat meciul de "dublu" și au adus punctul decisiv pentru România în confruntarea cu Spania din Fed Cup. Tricolorele s-au impus cu 3-2 la general și s-au calificat în barajul pentru accederea în Grupa I Mondială a Fed Cup, din care fac parte cele mai bune opt națiuni ale lumii.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a reușit un meci incredibil împotriva cuplului Garbine Muguruza/Medina Garrigues, de care a trecut în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-2, după aproape o oră și jumătate de joc.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. La finalul primei zile, scorul confruntării România - Spania era 1-1, iar ziua de duminică a început cum nu se putea mai prost pentru "tricolore". Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, însă Irina Begu a jucat fantastic și a trecut de Soler-Espinosa, amânând deznodământul pentru partida de "dublu".

Vezi și: Fed Cup: Begu o învinge pe Espinosa! Totul se decide la "dublu"

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Nici meciul de dublu nu a început prea bine, iar Irina Begu și Monica Niculescu s-au văzut conduse după primul set de perechea iberică Garbine Muguruza/Medina Garrigues.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. Româncele au revenit extraordinar şi au jucat perfect în următoarele două seturi, pe care și le-au adjudecat clar, împinse de la spate de un public senzațional.

FED CUP: ROMÂNIA - SPANIA 3-2. România învinge Spania cu 3-2 la general și se califică în barajul pentru accederea în Grupa I Mondială. Adversarul "tricolorelor" se va trage la sorţi marţi.

Citește și: Cum explică Simona Halep înfrângerea cu Muguruza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel