FED CUP. Ilie Năstase, INTERZIS. Revolta fostului lider ATP

Problemele lui Ilie Năstase continuă. 

Fostul căpitan nejucător al echipei de FED Cup a României nu va putea urmări din tribună meciul contra Canadei, suspendat fiind până în decembrie 2020 după incidentele de la meciul cu Marea Britanie din aprilie 2017.

Deranjat de judecată

Fostul lider ATP se arată deranjat de felul în care a fost judecat.

"Trebuia să fie o audiere la finalul lunii ianuarie, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Ne punem şi noi întrebări. Sunt niste judecători care se ocupă. M-au audiat pe mine, iar acum văd că mai dureaza. Nu ştiu ce se întâmplă. Sincer, nici nu ştiu ce să mă mai aştept.

Poate ca se judecă diferit. Pentru acelaşi lucru, Serena a luat doi ani fără suspendare, în timp ce eu am primit o pedeapsa cu o suspendare ce a intrat în vigoare. Probabil că dacă eram numarul 1, şi nu doar antrenor şi la vârsta asta, nu luam atât.

”Am fost rugat de Țiriac”

Nu mă mai întorc ca antrenor. Eu am fost rugat de domnul Ţiriac şi de fete să vin atunci când am fost. Chiar nu eram pregatit să fac treaba asta. Dar dacă m-au rugat, am zis să o fac. Am fost voluntar, nu am fost plătit, nu am fost angajat de Federaţie, nimic.

Nu pot să merg la meci. Până nu se dă decizia, nu am voie în sală. O să merg la Cluj, dar n-am voie la stadion. O să stau la hotel şi o să le susţin de acolo", a spus Nastase pentru ziare.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel