FDA, avertisment: Nu folosiți IVERMECTINA! "Nu sunteți o vacă, nu sunteți un cal. Opriți-vă!"

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) avertizează oamenii să nu mai ia medicamente veterinare pentru a trata sau a preveni COVID-19 după ce a primit mai multe rapoarte despre pacienți care au fost spitalizați după auto-medicație cu ivermectină destinată cailor sau vacilor.

COVID-19. Trăim cu el de ceea ce uneori pare a fi dintotdeauna. Având în vedere numărul mare de decese care s-au produs din cauza bolii, poate că nu este surprinzător faptul că unii oameni se uită la tratamente neconvenționale, care nu sunt aprobate sau autorizate de Food and Drug Administration (FDA), notează agenția. 

"Vă rugăm să aveți grijă!"

„Vă rugăm să aveți grijă! Sarcina FDA este de a evalua cu atenție datele științifice despre un medicament pentru a fi siguri că este atât sigur, cât și eficient pentru o anumită utilizare, și apoi să decidă dacă îl aprobă sau nu. Utilizarea oricărui tratament pentru COVID-19 care nu este aprobat sau autorizat de FDA, cu excepția cazului în care face parte dintr-un studiu clinic, poate provoca vătămări grave. Se pare că există un interes tot mai mare pentru un medicament numit Ivermectină pentru a trata oamenii cu COVID-19. Ivermectina este adesea utilizată în SUA pentru tratarea sau prevenirea paraziților la animale. FDA a primit mai multe rapoarte de pacienți care au necesitat asistență medicală și au fost spitalizați după auto-medicație cu ivermectină destinată cailor”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a FDA (link direct).                              

"Nu sunteți un cal. Nu sunteți o vacă. Serios, voi toți! Opriți-vă!"

„Nu sunteți un cal. Nu sunteți o vacă. Serios, voi toți! Opriți-vă!”, au scris pe contul FDA de Twitter sâmbătă, reprezentanții agenției, alături de o actualizare destinată consumatorilor care detaliază de ce medicamentul poate fi nesigur pentru oameni.

Ivermectina, care nu este un medicament antiviral, este utilizată în general pentru tratarea sau prevenirea paraziților la animale.

„Aceste medicamente pentru animale sunt adesea foarte concentrate, deoarece sunt utilizate pentru animale mari, cum ar fi caii și vacile, care pot cântări mult mai mult decât un om”, se arată în actualizarea FDA. „Asemenea doze mari pot fi extrem de toxice la om”.

Ce trebuie să știți despre Ivermectina, citește mai departe pe DC MEDICAL.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel