FCSB, risc privind excluderea după derapajul lui Becali

Declarațiile date de Gigi Becali în urmă cu o lună ar putea avea consecințe grave pentru FCSB.

Președintele FRF Răzvan Burleanu a precizat că FCSB ar putea avea de suferit după declarațiile lui Gigi Becali cu privire la fotbalul feminin.

"Legea e lege și nu te tocmesti pentru ea. E un caz care se va dezbate și se va judeca la Comisia de Disciplină. Noi, ca Federație, ca administrație, am sesizat Comisia de Disciplină pe acest subiect. După care, a doua etapă este sa așteptați o decizie la nivelul Comitetului Executiv de implementare a acestei decizii. Și e posibil să o facem înaintea celor de la UEFA.

"Dacă FCSB poate fi penalizată în acest caz? Nu mai pot eu să vă răspund la această întrebare. După regulament, dacă e posibil? Sigur că da, bineînțeles. Sancțiunile pot fi de la excludere, care e cea mai mare, până la amenzi financiare", a spus Răzvan Burleanu, potrivit Digi Sport.

Ce a declarat Becali

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal.

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei", spunea în urmă cu o lună Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel